vrijdag 25 mei 2018

Inloopavond Molenstraat 28 mei


Inloopavond Molenstraat 28 mei

De Gemeente Valkenswaard heeft het ontwerp voor de werkzaamheden aan de Molenstraat herzien naar aanleiding van vragen en opmerkingen die tijdens een eerdere inloopavond zijn gemaakt. Het herziene ontwerp wordt op maandag 28 mei gepresenteerd tussen 18.30u en 20.00u in de raadzaal.

De uitnodiging van de Gemeente Valkenswaard:

De riolering en de bestrating van de Molenstraat, tussen de Lannervalk en De Huif, zijn aan vervanging toe. De gemeente Valkenswaard wil daarom in de 2de helft van 2018 werkzaamheden uitvoeren in deze straat. Dit willen wij combineren met het herinrichten van de bestrating, trottoirs en groenvoorzieningen.

De gemeente heeft hiervoor 26 maart een ontwerp getoond tijdens een inloopavond. Tijdens deze inloopavond veel vragen en opmerkingen gekomen vanuit de bewoners wat ons heeft doen besluiten het ontwerp te herzien. Wij presenteren het graag aan alle betrokken inwoners.

Daarom organiseren wij op maandag 28 mei tussen 18.30 en 20.00 uur een inloopavond over dit project. Wij nodigen u hiervoor van harte uit in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Hofnar 15 in Valkenswaard.
U kunt het herzien ontwerp bekijken. Uiteraard kunt u ook vragen stellen en suggesties aan ons doorgeven.

Meer informatie
Heeft u vooraf al vragen? Stel deze aan het projectteam. U kunt hiervoor bellen met het Klantcontactcentrum via (040) 2083444 en vragen naar het projectteam.

Laatste Nieuws

zaterdag 18 mei 2019
Bijeenkomst Wilhelminapark

Net zoals de omwonenden werd ook de wijkcommissie pas een week tevoren geïnformeerd over de bijeenkomst Wilhelminapark die afgelopen maandag, 13 mei, gehouden werd. Zo kan een wijkcommissie zich niet nuttig maken... Tijdens de bijeenkomst...

Lees meer...

dinsdag 16 april 2019
Bewonersbijeenkomst Stankoverlast - vervolg

De bewonersbijeenkomst over stankoverlast op dinsdag 2 april is bezocht door zo'n 60 wijkbewoners, met name vanuit Slechtvalk, Sakervalk, Molenstraat en omgeving, maar ook vanuit de Stakenborgakker en Parallelweg West. Stephan van Dongen leidde...

Lees meer...

vrijdag 22 maart 2019
Inloopavond herinrichting Parkeerterrein Kloosterplein

De Gemeente Valkenswaard organiseert een inloopbijeenkomst over de herinrichting van het parkeerterrein Kloosterplein op dinsdag 2 april van 18.30 tot uiterlijk 20.00u in de raadszaal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan de Hofnar 15.

Lees meer...

Onze Facebookpagina