vrijdag 25 mei 2018

Inloopavond Molenstraat 28 mei


Inloopavond Molenstraat 28 mei

De Gemeente Valkenswaard heeft het ontwerp voor de werkzaamheden aan de Molenstraat herzien naar aanleiding van vragen en opmerkingen die tijdens een eerdere inloopavond zijn gemaakt. Het herziene ontwerp wordt op maandag 28 mei gepresenteerd tussen 18.30u en 20.00u in de raadzaal.

De uitnodiging van de Gemeente Valkenswaard:

De riolering en de bestrating van de Molenstraat, tussen de Lannervalk en De Huif, zijn aan vervanging toe. De gemeente Valkenswaard wil daarom in de 2de helft van 2018 werkzaamheden uitvoeren in deze straat. Dit willen wij combineren met het herinrichten van de bestrating, trottoirs en groenvoorzieningen.

De gemeente heeft hiervoor 26 maart een ontwerp getoond tijdens een inloopavond. Tijdens deze inloopavond veel vragen en opmerkingen gekomen vanuit de bewoners wat ons heeft doen besluiten het ontwerp te herzien. Wij presenteren het graag aan alle betrokken inwoners.

Daarom organiseren wij op maandag 28 mei tussen 18.30 en 20.00 uur een inloopavond over dit project. Wij nodigen u hiervoor van harte uit in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Hofnar 15 in Valkenswaard.
U kunt het herzien ontwerp bekijken. Uiteraard kunt u ook vragen stellen en suggesties aan ons doorgeven.

Meer informatie
Heeft u vooraf al vragen? Stel deze aan het projectteam. U kunt hiervoor bellen met het Klantcontactcentrum via (040) 2083444 en vragen naar het projectteam.

Laatste Nieuws

dinsdag 17 september 2019
Betaal ik teveel eigen bijdrage aan de gemeente?

Vanuit Burgerinitiatief Sociaal Domein ontving de wijkcommissie een informatiebrief over de eigen bijdrage aan de gemeente. Hierbij delen we deze met u:

Lees meer...

vrijdag 23 augustus 2019
Verslag Stankoverlast eindelijk verstuurd

Op donderdag 22 augustus heeft de gemeente het verslag van de eerste bijeenkomst van de klankbordgroep Geurhinder, die plaatsvond op 4 juli jl., toegestuurd aan de betrokken wijkbewoners: Lees meer...


donderdag 1 augustus 2019
Vervolgbijeenkomst Stankoverlast pas na zomer

Tijdens de bewonersbijeenkomst van 2 april over 'geurhinder' (stankoverlast) gaf de gemeente aan dat er nog voor de zomer een vervolgbijeenkomst plaats zou vinden. Nu de klankbordgroep van wijkbewoners, die op 2 april gevormd is, een gesprek...

Lees meer...

Onze Facebookpagina