maandag 3 september 2018

Burendag wijk Hoge Akkers in Beleeftuin Kempenhof


Burendag wijk Hoge Akkers in Beleeftuin Kempenhof

Op zaterdag 22 september 2018 is het weer Nationale Burendag. Projectgroep Accent Op Ieders Talent organiseert dan samen met Stichting Valkenhof van 14.30u tot 16.30u een burendag voor u in de Beleeftuin van Kempenhof aan de Antwerpsebaan 3. Meer informatie is te vinden in de flyer. U bent van harte welkom!

Onder het genot van live muziek door lokale talenten en een hapje en een drankje ligt de nadruk op elkaar ontmoeten en leren kennen.
Hopelijk mogen wij u de 22ste hier welkom heten!

Voor de liefhebbers zullen we per fiets of wandeling vanaf buurthuis het Huukske door onze mooie wijk naar de Beleeftuin gaan. Aan dit tochtje zit een leuke prijsvraag verbonden, waarmee mooie prijzen te verdienen zijn.

Deelnemers en geïnteresseerden wordt gevraagd zich aan te melden vóór 21 september in verband met de inkopen. Bij aanmelding graag naam doorgeven en of je deelneemt aan de wandel- of fietstocht. Bel of app naar 06-18302236 of mail talentenbank@hoge-akkers.nl .

Afbeelding flyer Burendag klein

Laatste Nieuws

zaterdag 18 mei 2019
Bijeenkomst Wilhelminapark

Net zoals de omwonenden werd ook de wijkcommissie pas een week tevoren geïnformeerd over de bijeenkomst Wilhelminapark die afgelopen maandag, 13 mei, gehouden werd. Zo kan een wijkcommissie zich niet nuttig maken... Tijdens de bijeenkomst...

Lees meer...

dinsdag 16 april 2019
Bewonersbijeenkomst Stankoverlast - vervolg

De bewonersbijeenkomst over stankoverlast op dinsdag 2 april is bezocht door zo'n 60 wijkbewoners, met name vanuit Slechtvalk, Sakervalk, Molenstraat en omgeving, maar ook vanuit de Stakenborgakker en Parallelweg West. Stephan van Dongen leidde...

Lees meer...

vrijdag 22 maart 2019
Inloopavond herinrichting Parkeerterrein Kloosterplein

De Gemeente Valkenswaard organiseert een inloopbijeenkomst over de herinrichting van het parkeerterrein Kloosterplein op dinsdag 2 april van 18.30 tot uiterlijk 20.00u in de raadszaal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan de Hofnar 15.

Lees meer...

Onze Facebookpagina