maandag 3 september 2018

Burendag wijk Hoge Akkers in Beleeftuin Kempenhof


Burendag wijk Hoge Akkers in Beleeftuin Kempenhof

Op zaterdag 22 september 2018 is het weer Nationale Burendag. Projectgroep Accent Op Ieders Talent organiseert dan samen met Stichting Valkenhof van 14.30u tot 16.30u een burendag voor u in de Beleeftuin van Kempenhof aan de Antwerpsebaan 3. Meer informatie is te vinden in de flyer. U bent van harte welkom!

Onder het genot van live muziek door lokale talenten en een hapje en een drankje ligt de nadruk op elkaar ontmoeten en leren kennen.
Hopelijk mogen wij u de 22ste hier welkom heten!

Voor de liefhebbers zullen we per fiets of wandeling vanaf buurthuis het Huukske door onze mooie wijk naar de Beleeftuin gaan. Aan dit tochtje zit een leuke prijsvraag verbonden, waarmee mooie prijzen te verdienen zijn.

Deelnemers en geïnteresseerden wordt gevraagd zich aan te melden vóór 21 september in verband met de inkopen. Bij aanmelding graag naam doorgeven en of je deelneemt aan de wandel- of fietstocht. Bel of app naar 06-18302236 of mail talentenbank@hoge-akkers.nl .

Afbeelding flyer Burendag klein

Laatste Nieuws

dinsdag 17 september 2019
Betaal ik teveel eigen bijdrage aan de gemeente?

Vanuit Burgerinitiatief Sociaal Domein ontving de wijkcommissie een informatiebrief over de eigen bijdrage aan de gemeente. Hierbij delen we deze met u:

Lees meer...

vrijdag 23 augustus 2019
Verslag Stankoverlast eindelijk verstuurd

Op donderdag 22 augustus heeft de gemeente het verslag van de eerste bijeenkomst van de klankbordgroep Geurhinder, die plaatsvond op 4 juli jl., toegestuurd aan de betrokken wijkbewoners: Lees meer...


donderdag 1 augustus 2019
Vervolgbijeenkomst Stankoverlast pas na zomer

Tijdens de bewonersbijeenkomst van 2 april over 'geurhinder' (stankoverlast) gaf de gemeente aan dat er nog voor de zomer een vervolgbijeenkomst plaats zou vinden. Nu de klankbordgroep van wijkbewoners, die op 2 april gevormd is, een gesprek...

Lees meer...

Onze Facebookpagina