maandag 3 september 2018

Nieuwsbrief 13 in uw brievenbus


 

Binnenkort valt Nieuwsbrief 13 bij u in de brievenbus. Dit is de eerste nieuwsbrief die uitgebracht wordt onder het huidige bestuur van de wijkcommissie. Het nieuwe bestuur en de nieuwe wijkcoördinator stellen zich voor en alle projectgroepen melden u waar ze mee bezig zijn. 

Onderwerpen zoals bestrating, wateroverlast, stankoverlast en speeltuintjes komen aan bod, maar u kunt bijvoorbeeld ook lezen over een mooie Buitenspeeldag en u uitgenodigd weten voor de Burendag in de Beleeftuin van Kempenhof later deze maand.

Mocht u op 16 september nog geen nieuwsbrief in uw brievenbus ontvangen hebben, meld dit dan s.v.p. aan ons. Zie hiervoor onze contactgegevens bovenaan de website.

De nieuwsbrief is inmiddels al digitaal beschikbaar via deze website: nieuwsbrief 13.

 

Laatste Nieuws

dinsdag 17 september 2019
Betaal ik teveel eigen bijdrage aan de gemeente?

Vanuit Burgerinitiatief Sociaal Domein ontving de wijkcommissie een informatiebrief over de eigen bijdrage aan de gemeente. Hierbij delen we deze met u:

Lees meer...

vrijdag 23 augustus 2019
Verslag Stankoverlast eindelijk verstuurd

Op donderdag 22 augustus heeft de gemeente het verslag van de eerste bijeenkomst van de klankbordgroep Geurhinder, die plaatsvond op 4 juli jl., toegestuurd aan de betrokken wijkbewoners: Lees meer...


donderdag 1 augustus 2019
Vervolgbijeenkomst Stankoverlast pas na zomer

Tijdens de bewonersbijeenkomst van 2 april over 'geurhinder' (stankoverlast) gaf de gemeente aan dat er nog voor de zomer een vervolgbijeenkomst plaats zou vinden. Nu de klankbordgroep van wijkbewoners, die op 2 april gevormd is, een gesprek...

Lees meer...

Onze Facebookpagina