maandag 3 september 2018

Nieuwsbrief 13 in uw brievenbus


 

Binnenkort valt Nieuwsbrief 13 bij u in de brievenbus. Dit is de eerste nieuwsbrief die uitgebracht wordt onder het huidige bestuur van de wijkcommissie. Het nieuwe bestuur en de nieuwe wijkcoördinator stellen zich voor en alle projectgroepen melden u waar ze mee bezig zijn. 

Onderwerpen zoals bestrating, wateroverlast, stankoverlast en speeltuintjes komen aan bod, maar u kunt bijvoorbeeld ook lezen over een mooie Buitenspeeldag en u uitgenodigd weten voor de Burendag in de Beleeftuin van Kempenhof later deze maand.

Mocht u op 16 september nog geen nieuwsbrief in uw brievenbus ontvangen hebben, meld dit dan s.v.p. aan ons. Zie hiervoor onze contactgegevens bovenaan de website.

De nieuwsbrief is inmiddels al digitaal beschikbaar via deze website: nieuwsbrief 13.

 

Laatste Nieuws

zaterdag 18 mei 2019
Bijeenkomst Wilhelminapark

Net zoals de omwonenden werd ook de wijkcommissie pas een week tevoren geïnformeerd over de bijeenkomst Wilhelminapark die afgelopen maandag, 13 mei, gehouden werd. Zo kan een wijkcommissie zich niet nuttig maken... Tijdens de bijeenkomst...

Lees meer...

dinsdag 16 april 2019
Bewonersbijeenkomst Stankoverlast - vervolg

De bewonersbijeenkomst over stankoverlast op dinsdag 2 april is bezocht door zo'n 60 wijkbewoners, met name vanuit Slechtvalk, Sakervalk, Molenstraat en omgeving, maar ook vanuit de Stakenborgakker en Parallelweg West. Stephan van Dongen leidde...

Lees meer...

vrijdag 22 maart 2019
Inloopavond herinrichting Parkeerterrein Kloosterplein

De Gemeente Valkenswaard organiseert een inloopbijeenkomst over de herinrichting van het parkeerterrein Kloosterplein op dinsdag 2 april van 18.30 tot uiterlijk 20.00u in de raadszaal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan de Hofnar 15.

Lees meer...

Onze Facebookpagina