vrijdag 1 februari 2019

Inloopavond project Molenstraat: kennismaking aannemer


 

Het traject om te komen tot de keuze van een aannemer is inmiddels door de gemeente doorlopen: Heijmans Wegen uit Eindhoven is gekozen om de werkzaamheden uit te voeren. Aanwonenden kunnen kennismaken met de aannemer op een inloopavond op maandag 18 februari tussen 18.30 en 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

In een bewonersbrief dd. 20 november 2018 heeft de gemeente de planning aangegeven van de werkzaamheden om te komen tot de vervanging van de riolering en de herinrichting van de openbare ruimte in het gedeelte van de Molenstraat tussen de Lannervalk en de Huif. 

Tijdens de inloopavond op 18 februari zal de aannemer de aanwezigen ook nader informeren over de uitvoering van de werkzaamheden en de planning hiervan.

Laatste Nieuws

zaterdag 18 mei 2019
Bijeenkomst Wilhelminapark

Net zoals de omwonenden werd ook de wijkcommissie pas een week tevoren geïnformeerd over de bijeenkomst Wilhelminapark die afgelopen maandag, 13 mei, gehouden werd. Zo kan een wijkcommissie zich niet nuttig maken... Tijdens de bijeenkomst...

Lees meer...

dinsdag 16 april 2019
Bewonersbijeenkomst Stankoverlast - vervolg

De bewonersbijeenkomst over stankoverlast op dinsdag 2 april is bezocht door zo'n 60 wijkbewoners, met name vanuit Slechtvalk, Sakervalk, Molenstraat en omgeving, maar ook vanuit de Stakenborgakker en Parallelweg West. Stephan van Dongen leidde...

Lees meer...

vrijdag 22 maart 2019
Inloopavond herinrichting Parkeerterrein Kloosterplein

De Gemeente Valkenswaard organiseert een inloopbijeenkomst over de herinrichting van het parkeerterrein Kloosterplein op dinsdag 2 april van 18.30 tot uiterlijk 20.00u in de raadszaal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan de Hofnar 15.

Lees meer...

Onze Facebookpagina