vrijdag 1 februari 2019

Inloopavond project Molenstraat: kennismaking aannemer


 

Het traject om te komen tot de keuze van een aannemer is inmiddels door de gemeente doorlopen: Heijmans Wegen uit Eindhoven is gekozen om de werkzaamheden uit te voeren. Aanwonenden kunnen kennismaken met de aannemer op een inloopavond op maandag 18 februari tussen 18.30 en 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

In een bewonersbrief dd. 20 november 2018 heeft de gemeente de planning aangegeven van de werkzaamheden om te komen tot de vervanging van de riolering en de herinrichting van de openbare ruimte in het gedeelte van de Molenstraat tussen de Lannervalk en de Huif. 

Tijdens de inloopavond op 18 februari zal de aannemer de aanwezigen ook nader informeren over de uitvoering van de werkzaamheden en de planning hiervan.

Laatste Nieuws

zaterdag 16 januari 2021
Digitale workshop Brandveiligheid

De gemeente Valkenswaard organiseert in samenwerking met de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost een aantal digitale workshops in het kader van brandveiligheid. Thema van deze digitale workshops betreft ‘Hoe brandveilig is jouw...

Lees meer...

donderdag 7 januari 2021
Nieuwjaarsboodschap burgemeester Ederveen

Om te beginnen allemaal de beste wensen voor een hoopvol en gezond 2021!

Vanwege de coronamaatregelen kan er dit jaar geen Nieuwjaarsontmoeting voor inwoners georganiseerd worden in het gemeentehuis. Burgemeester Ederveen brengt daarom...

Lees meer...

woensdag 16 december 2020
Nomineer iemand voor de vrijwilliger-van-het-jaar-verkiezingen

In dit artikel vindt u informatie vanuit de gemeente over het Valkenswaardse Vrijwilligersgala en hoe u hiervoor vrijwilligers kunt nomineren.

Lees meer...

Onze Facebookpagina