vrijdag 1 februari 2019

Inloopavond project Molenstraat: kennismaking aannemer


 

Het traject om te komen tot de keuze van een aannemer is inmiddels door de gemeente doorlopen: Heijmans Wegen uit Eindhoven is gekozen om de werkzaamheden uit te voeren. Aanwonenden kunnen kennismaken met de aannemer op een inloopavond op maandag 18 februari tussen 18.30 en 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

In een bewonersbrief dd. 20 november 2018 heeft de gemeente de planning aangegeven van de werkzaamheden om te komen tot de vervanging van de riolering en de herinrichting van de openbare ruimte in het gedeelte van de Molenstraat tussen de Lannervalk en de Huif. 

Tijdens de inloopavond op 18 februari zal de aannemer de aanwezigen ook nader informeren over de uitvoering van de werkzaamheden en de planning hiervan.

Laatste Nieuws

zaterdag 13 maart 2021
Lichtviering 14 maart: "Alleen loop je sneller, samen kom je verder"

Op zondag 14 maart is de laatste Lichtviering van dit seizoen, zoals gewoonlijk om 19.15u in de Ontmoetingskerk (Julianastraat 12, Valkenswaard). Het thema is: “Alleen loop je sneller, samen kom je verder”. Let wel op de...

Lees meer...

vrijdag 29 januari 2021
"Lichtviering" 7 februari gaat niet door

De organisatie van de "lichtvieringen" in de Ontmoetingskerk in onze wijk meldt dat de viering van 7 februari niet doorgaat:

Lees meer...

zaterdag 16 januari 2021
Digitale workshop Brandveiligheid

De gemeente Valkenswaard organiseert in samenwerking met de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost een aantal digitale workshops in het kader van brandveiligheid. Thema van deze digitale workshops betreft ‘Hoe brandveilig is jouw...

Lees meer...

Onze Facebookpagina