vrijdag 1 februari 2019

Inloopavond project Molenstraat: kennismaking aannemer


 

Het traject om te komen tot de keuze van een aannemer is inmiddels door de gemeente doorlopen: Heijmans Wegen uit Eindhoven is gekozen om de werkzaamheden uit te voeren. Aanwonenden kunnen kennismaken met de aannemer op een inloopavond op maandag 18 februari tussen 18.30 en 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

In een bewonersbrief dd. 20 november 2018 heeft de gemeente de planning aangegeven van de werkzaamheden om te komen tot de vervanging van de riolering en de herinrichting van de openbare ruimte in het gedeelte van de Molenstraat tussen de Lannervalk en de Huif. 

Tijdens de inloopavond op 18 februari zal de aannemer de aanwezigen ook nader informeren over de uitvoering van de werkzaamheden en de planning hiervan.

Laatste Nieuws

maandag 14 september 2020
Ontwikkelingen geurhinder Valkenswaard-Zuid

De gemeente heeft de wijkcommissie en een groep al eerder betrokken bewoners het volgende bericht gestuurd:

Sinds de bewonersbijeenkomst in november 2019 over de geurhinder in Valkenswaard-Zuid, zijn er volop (onvoorziene)...

Lees meer...

zondag 9 augustus 2020
Mogelijke verkeershinder rondom Schaapsloop

Voor het project ‘Camerabeveiliging Schaapsloop’, worden op donderdag 13 en vrijdag 14 augustus, met een uitloop naar zaterdag 15 augustus, beveiligingscamera’s geplaatst op diverse locaties op bedrijventerrein Schaapsloop 1...

Lees meer...

zaterdag 18 juli 2020
JAZ: Zomeractiviteit voor jongeren

Vanuit de gemeente: Doe mee met ‘Jongeren Aan Zet in Crisistijd’.
Ben jij tussen de 12 en de 18 jaar? En wil je iets doen deze zomer? Je talenten ontdekken en inzetten voor anderen? Doe dan mee met...

Lees meer...

Onze Facebookpagina