vrijdag 23 augustus 2019

Verslag Stankoverlast eindelijk verstuurd


 

Op donderdag 22 augustus heeft de gemeente het verslag van de eerste bijeenkomst van de klankbordgroep Geurhinder, die plaatsvond op 4 juli jl., toegestuurd aan de betrokken wijkbewoners: verslag 4 juli.

Laatste nieuws vanuit de gemeente aan de klankbordgroep is dat inmiddels 1 van de controles door de Omgevingsdienst (ODZOB) is uitgevoerd. De uitkomsten van deze controle moeten, vanwege de vakantieperiode, intern bij de odzob nog worden afgestemd. Een tweede controle is, ook vanwege de vakantieperiode, nog niet uitgevoerd, maar staat op de planning voor volgende week.  

Al met al betekent het dat de planning voor een vervolgoverleg met de klankbordgroep en de bijeenkomst voor de hele buurt opschuift in de tijd. Zodra de gemeente meer duidelijkheid heeft over de uitkomsten van de controles, neemt ze contact op met de klankbordgroep.

Laatste Nieuws

zaterdag 18 juli 2020
JAZ: Zomeractiviteit voor jongeren

Vanuit de gemeente: Doe mee met ‘Jongeren Aan Zet in Crisistijd’.
Ben jij tussen de 12 en de 18 jaar? En wil je iets doen deze zomer? Je talenten ontdekken en inzetten voor anderen? Doe dan mee met...

Lees meer...

vrijdag 10 juli 2020
Hulp gevraagd: problematiek Aziatische Duizendknoop

Vanwege overlast door Aziatische Duizendknopen vraagt de gemeente uw medewerking door te melden waar de duizendknoop voorkomt. Uitleg over de overlast door deze plant en foto's van duizendknopen zijn in het vervolg van dit artikel te vinden.

Lees meer...

zaterdag 23 mei 2020
Vóór 1 juli voorstel doen voor Lintjesregen 2021

Denkt u ook wel eens ‘die persoon verdient een lintje’? Dan hebt u nu de kans om daar iets mee te doen. De aanvraagprocedure voor de Lintjesregen 2021 is inmiddels gestart. Neem het initiatief en zorg er voor dat iemand die het echt...

Lees meer...

Onze Facebookpagina