vrijdag 23 augustus 2019

Verslag Stankoverlast eindelijk verstuurd


 

Op donderdag 22 augustus heeft de gemeente het verslag van de eerste bijeenkomst van de klankbordgroep Geurhinder, die plaatsvond op 4 juli jl., toegestuurd aan de betrokken wijkbewoners: verslag 4 juli.

Laatste nieuws vanuit de gemeente aan de klankbordgroep is dat inmiddels 1 van de controles door de Omgevingsdienst (ODZOB) is uitgevoerd. De uitkomsten van deze controle moeten, vanwege de vakantieperiode, intern bij de odzob nog worden afgestemd. Een tweede controle is, ook vanwege de vakantieperiode, nog niet uitgevoerd, maar staat op de planning voor volgende week.  

Al met al betekent het dat de planning voor een vervolgoverleg met de klankbordgroep en de bijeenkomst voor de hele buurt opschuift in de tijd. Zodra de gemeente meer duidelijkheid heeft over de uitkomsten van de controles, neemt ze contact op met de klankbordgroep.

Laatste Nieuws

zaterdag 23 mei 2020
Vóór 1 juli voorstel doen voor Lintjesregen 2021

Denkt u ook wel eens ‘die persoon verdient een lintje’? Dan hebt u nu de kans om daar iets mee te doen. De aanvraagprocedure voor de Lintjesregen 2021 is inmiddels gestart. Neem het initiatief en zorg er voor dat iemand die het echt...

Lees meer...

zaterdag 25 april 2020
Kwijtschelding eigen bijdrage (meeste) WMO-cliënten voor april en mei

Graag delen we met u het volgende bericht vanuit de bron i-Sociaal Domein van 23 april 2020: Minister De Jonge van VWS heeft besloten de eigen bijdrage Abonnementstarief Wmo voor in ieder geval de maanden april en mei collectief niet te innen...

Lees meer...

zaterdag 28 maart 2020
Steun de Boodschappenmand!

Het zijn zware tijden voor iedereen. Ook de cliënten van voedselbank De Boodschappenmand worden zwaar getroffen door de Corona-crisis. De voedselbank is daarom op zoek naar (kleine) giften. Kunt en wilt u de voedselbank helpen?...

Lees meer...

Onze Facebookpagina