vrijdag 23 augustus 2019

Verslag Stankoverlast eindelijk verstuurd


 

Op donderdag 22 augustus heeft de gemeente het verslag van de eerste bijeenkomst van de klankbordgroep Geurhinder, die plaatsvond op 4 juli jl., toegestuurd aan de betrokken wijkbewoners: verslag 4 juli.

Laatste nieuws vanuit de gemeente aan de klankbordgroep is dat inmiddels 1 van de controles door de Omgevingsdienst (ODZOB) is uitgevoerd. De uitkomsten van deze controle moeten, vanwege de vakantieperiode, intern bij de odzob nog worden afgestemd. Een tweede controle is, ook vanwege de vakantieperiode, nog niet uitgevoerd, maar staat op de planning voor volgende week.  

Al met al betekent het dat de planning voor een vervolgoverleg met de klankbordgroep en de bijeenkomst voor de hele buurt opschuift in de tijd. Zodra de gemeente meer duidelijkheid heeft over de uitkomsten van de controles, neemt ze contact op met de klankbordgroep.

Laatste Nieuws

zondag 17 november 2019
Verslag bijeenkomst Stankoverlast 5 november jl.

Op dinsdagavond 5 november jl. zijn in buurthuis ‘t Huukske zo’n 25 belangstellenden bij elkaar gekomen voor de vervolgbijeenkomst Geurhinder. Begin april van dit jaar was een eerste bijeenkomst waarin de vraag centraal stond of er...

Lees meer...

vrijdag 15 november 2019
Nieuw rioleringsplan Peperstraat, Reisvennestraat en deel Hoge Akkers

Sinds ruim 2 jaar is de wijkcommissie Hoge Akkers in gesprek met de gemeente betreffende wateroverlast in de Peperstraat. Deze overlast wordt veroorzaakt door onvoldoende waterafvoer tijdens grote stortbuien, die zeker de laatste jaren met...

Lees meer...

woensdag 30 oktober 2019
Werkzaamheden Bakkerstraat

Van maandag 4 t/m uiterlijk vrijdag 29 november pleegt de gemeente groot onderhoud aan de rijbaan van de Bakkerstraat tussen de Hofstraat en De Hegmulder. De straat is vanwege deze werkzaamheden afgesloten in deze periode.

Lees meer...

Onze Facebookpagina