vrijdag 23 augustus 2019

Verslag Stankoverlast eindelijk verstuurd


 

Op donderdag 22 augustus heeft de gemeente het verslag van de eerste bijeenkomst van de klankbordgroep Geurhinder, die plaatsvond op 4 juli jl., toegestuurd aan de betrokken wijkbewoners: verslag 4 juli.

Laatste nieuws vanuit de gemeente aan de klankbordgroep is dat inmiddels 1 van de controles door de Omgevingsdienst (ODZOB) is uitgevoerd. De uitkomsten van deze controle moeten, vanwege de vakantieperiode, intern bij de odzob nog worden afgestemd. Een tweede controle is, ook vanwege de vakantieperiode, nog niet uitgevoerd, maar staat op de planning voor volgende week.  

Al met al betekent het dat de planning voor een vervolgoverleg met de klankbordgroep en de bijeenkomst voor de hele buurt opschuift in de tijd. Zodra de gemeente meer duidelijkheid heeft over de uitkomsten van de controles, neemt ze contact op met de klankbordgroep.

Laatste Nieuws

maandag 14 september 2020
Ontwikkelingen geurhinder Valkenswaard-Zuid

De gemeente heeft de wijkcommissie en een groep al eerder betrokken bewoners het volgende bericht gestuurd:

Sinds de bewonersbijeenkomst in november 2019 over de geurhinder in Valkenswaard-Zuid, zijn er volop (onvoorziene)...

Lees meer...

zondag 9 augustus 2020
Mogelijke verkeershinder rondom Schaapsloop

Voor het project ‘Camerabeveiliging Schaapsloop’, worden op donderdag 13 en vrijdag 14 augustus, met een uitloop naar zaterdag 15 augustus, beveiligingscamera’s geplaatst op diverse locaties op bedrijventerrein Schaapsloop 1...

Lees meer...

zaterdag 18 juli 2020
JAZ: Zomeractiviteit voor jongeren

Vanuit de gemeente: Doe mee met ‘Jongeren Aan Zet in Crisistijd’.
Ben jij tussen de 12 en de 18 jaar? En wil je iets doen deze zomer? Je talenten ontdekken en inzetten voor anderen? Doe dan mee met...

Lees meer...

Onze Facebookpagina