vrijdag 23 augustus 2019

Verslag Stankoverlast eindelijk verstuurd


 

Op donderdag 22 augustus heeft de gemeente het verslag van de eerste bijeenkomst van de klankbordgroep Geurhinder, die plaatsvond op 4 juli jl., toegestuurd aan de betrokken wijkbewoners: verslag 4 juli.

Laatste nieuws vanuit de gemeente aan de klankbordgroep is dat inmiddels 1 van de controles door de Omgevingsdienst (ODZOB) is uitgevoerd. De uitkomsten van deze controle moeten, vanwege de vakantieperiode, intern bij de odzob nog worden afgestemd. Een tweede controle is, ook vanwege de vakantieperiode, nog niet uitgevoerd, maar staat op de planning voor volgende week.  

Al met al betekent het dat de planning voor een vervolgoverleg met de klankbordgroep en de bijeenkomst voor de hele buurt opschuift in de tijd. Zodra de gemeente meer duidelijkheid heeft over de uitkomsten van de controles, neemt ze contact op met de klankbordgroep.

Laatste Nieuws

dinsdag 17 september 2019
Betaal ik teveel eigen bijdrage aan de gemeente?

Vanuit Burgerinitiatief Sociaal Domein ontving de wijkcommissie een informatiebrief over de eigen bijdrage aan de gemeente. Hierbij delen we deze met u:

Lees meer...

vrijdag 23 augustus 2019
Verslag Stankoverlast eindelijk verstuurd

Op donderdag 22 augustus heeft de gemeente het verslag van de eerste bijeenkomst van de klankbordgroep Geurhinder, die plaatsvond op 4 juli jl., toegestuurd aan de betrokken wijkbewoners: Lees meer...


donderdag 1 augustus 2019
Vervolgbijeenkomst Stankoverlast pas na zomer

Tijdens de bewonersbijeenkomst van 2 april over 'geurhinder' (stankoverlast) gaf de gemeente aan dat er nog voor de zomer een vervolgbijeenkomst plaats zou vinden. Nu de klankbordgroep van wijkbewoners, die op 2 april gevormd is, een gesprek...

Lees meer...

Onze Facebookpagina