dinsdag 26 november 2019

Aanvangstijd bewonersavond riool: 18.30u


 

De bewonersavond over het nieuwe rioleringsplan voor een deel van de Peperstraat, de Reisvennestraat en het zuidelijke deel van Hoge Akkers vangt vanavond, dinsdag 26 november, aan om 18.30u en dus niet pas om 20.00u, zoals we eerder meldden.

Het aanvangstijdstip staat wel juist vermeld in de uitnodiging die de bewoners per post ontvangen hebben en in het Valkenswaards Weekblad.

Laatste Nieuws

zaterdag 13 maart 2021
Lichtviering 14 maart: "Alleen loop je sneller, samen kom je verder"

Op zondag 14 maart is de laatste Lichtviering van dit seizoen, zoals gewoonlijk om 19.15u in de Ontmoetingskerk (Julianastraat 12, Valkenswaard). Het thema is: “Alleen loop je sneller, samen kom je verder”. Let wel op de...

Lees meer...

vrijdag 29 januari 2021
"Lichtviering" 7 februari gaat niet door

De organisatie van de "lichtvieringen" in de Ontmoetingskerk in onze wijk meldt dat de viering van 7 februari niet doorgaat:

Lees meer...

zaterdag 16 januari 2021
Digitale workshop Brandveiligheid

De gemeente Valkenswaard organiseert in samenwerking met de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost een aantal digitale workshops in het kader van brandveiligheid. Thema van deze digitale workshops betreft ‘Hoe brandveilig is jouw...

Lees meer...

Onze Facebookpagina