dinsdag 26 november 2019

Aanvangstijd bewonersavond riool: 18.30u


 

De bewonersavond over het nieuwe rioleringsplan voor een deel van de Peperstraat, de Reisvennestraat en het zuidelijke deel van Hoge Akkers vangt vanavond, dinsdag 26 november, aan om 18.30u en dus niet pas om 20.00u, zoals we eerder meldden.

Het aanvangstijdstip staat wel juist vermeld in de uitnodiging die de bewoners per post ontvangen hebben en in het Valkenswaards Weekblad.

Laatste Nieuws

zaterdag 23 mei 2020
Vóór 1 juli voorstel doen voor Lintjesregen 2021

Denkt u ook wel eens ‘die persoon verdient een lintje’? Dan hebt u nu de kans om daar iets mee te doen. De aanvraagprocedure voor de Lintjesregen 2021 is inmiddels gestart. Neem het initiatief en zorg er voor dat iemand die het echt...

Lees meer...

zaterdag 25 april 2020
Kwijtschelding eigen bijdrage (meeste) WMO-cliënten voor april en mei

Graag delen we met u het volgende bericht vanuit de bron i-Sociaal Domein van 23 april 2020: Minister De Jonge van VWS heeft besloten de eigen bijdrage Abonnementstarief Wmo voor in ieder geval de maanden april en mei collectief niet te innen...

Lees meer...

zaterdag 28 maart 2020
Steun de Boodschappenmand!

Het zijn zware tijden voor iedereen. Ook de cliënten van voedselbank De Boodschappenmand worden zwaar getroffen door de Corona-crisis. De voedselbank is daarom op zoek naar (kleine) giften. Kunt en wilt u de voedselbank helpen?...

Lees meer...

Onze Facebookpagina