vrijdag 15 november 2019

Nieuw rioleringsplan Peperstraat, Reisvennestraat en deel Hoge Akkers


 

Sinds ruim 2 jaar is de wijkcommissie Hoge Akkers in gesprek met de gemeente betreffende wateroverlast in de Peperstraat. Deze overlast wordt veroorzaakt door onvoldoende waterafvoer tijdens grote stortbuien, die zeker de laatste jaren met grote regelmaat ontstaan.

Wij zijn verheugd dat er inmiddels een volledig nieuw rioleringsplan ligt voor de straten Peperstraat, Reisvennestraat en het zuidelijke deel van de straat Hoge Akkers. Om u te informeren over deze grote operatie nodigen de wijkcommissie en de gemeente de aanwonenden uit voor een bewonersavond die gehouden wordt op dinsdag 26 november 2019. Aanwonenden ontvangen deze uitnodiging per brief.

Over de bewonersavond:

Datum en tijd: dinsdag 26 november van 18.30u tot 20.00 uur.
Locatie: buurthuis ’t Huukske aan de Klappermanstraat 17.

Op deze avond krijgt u inzicht in de plannen voor zowel de aanpak alsmede de herinrichting van de genoemde straten.

U als bewoner wordt de gelegenheid gegeven om mee te praten over met name de herinrichting van genoemde straten. Dat kan echter niet met alle bewoners. Het is de bedoeling dat tijdens de informatieavond een kleine werkgroep gevormd wordt die als klankbord fungeert voor zowel de gemeente als de bewoners in de straat.

Wij hopen op een grote opkomst en zijn ervan overtuigd dat door een goede samenwerking tussen gemeente, wijkcommissie en u als bewoners het probleem wateroverlast voorgoed van de agenda verdwijnt.

Laatste Nieuws

maandag 14 september 2020
Ontwikkelingen geurhinder Valkenswaard-Zuid

De gemeente heeft de wijkcommissie en een groep al eerder betrokken bewoners het volgende bericht gestuurd:

Sinds de bewonersbijeenkomst in november 2019 over de geurhinder in Valkenswaard-Zuid, zijn er volop (onvoorziene)...

Lees meer...

zondag 9 augustus 2020
Mogelijke verkeershinder rondom Schaapsloop

Voor het project ‘Camerabeveiliging Schaapsloop’, worden op donderdag 13 en vrijdag 14 augustus, met een uitloop naar zaterdag 15 augustus, beveiligingscamera’s geplaatst op diverse locaties op bedrijventerrein Schaapsloop 1...

Lees meer...

zaterdag 18 juli 2020
JAZ: Zomeractiviteit voor jongeren

Vanuit de gemeente: Doe mee met ‘Jongeren Aan Zet in Crisistijd’.
Ben jij tussen de 12 en de 18 jaar? En wil je iets doen deze zomer? Je talenten ontdekken en inzetten voor anderen? Doe dan mee met...

Lees meer...

Onze Facebookpagina