vrijdag 15 november 2019

Nieuw rioleringsplan Peperstraat, Reisvennestraat en deel Hoge Akkers


 

Sinds ruim 2 jaar is de wijkcommissie Hoge Akkers in gesprek met de gemeente betreffende wateroverlast in de Peperstraat. Deze overlast wordt veroorzaakt door onvoldoende waterafvoer tijdens grote stortbuien, die zeker de laatste jaren met grote regelmaat ontstaan.

Wij zijn verheugd dat er inmiddels een volledig nieuw rioleringsplan ligt voor de straten Peperstraat, Reisvennestraat en het zuidelijke deel van de straat Hoge Akkers. Om u te informeren over deze grote operatie nodigen de wijkcommissie en de gemeente de aanwonenden uit voor een bewonersavond die gehouden wordt op dinsdag 26 november 2019. Aanwonenden ontvangen deze uitnodiging per brief.

Over de bewonersavond:

Datum en tijd: dinsdag 26 november van 18.30u tot 20.00 uur.
Locatie: buurthuis ’t Huukske aan de Klappermanstraat 17.

Op deze avond krijgt u inzicht in de plannen voor zowel de aanpak alsmede de herinrichting van de genoemde straten.

U als bewoner wordt de gelegenheid gegeven om mee te praten over met name de herinrichting van genoemde straten. Dat kan echter niet met alle bewoners. Het is de bedoeling dat tijdens de informatieavond een kleine werkgroep gevormd wordt die als klankbord fungeert voor zowel de gemeente als de bewoners in de straat.

Wij hopen op een grote opkomst en zijn ervan overtuigd dat door een goede samenwerking tussen gemeente, wijkcommissie en u als bewoners het probleem wateroverlast voorgoed van de agenda verdwijnt.

Laatste Nieuws

zaterdag 16 januari 2021
Digitale workshop Brandveiligheid

De gemeente Valkenswaard organiseert in samenwerking met de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost een aantal digitale workshops in het kader van brandveiligheid. Thema van deze digitale workshops betreft ‘Hoe brandveilig is jouw...

Lees meer...

donderdag 7 januari 2021
Nieuwjaarsboodschap burgemeester Ederveen

Om te beginnen allemaal de beste wensen voor een hoopvol en gezond 2021!

Vanwege de coronamaatregelen kan er dit jaar geen Nieuwjaarsontmoeting voor inwoners georganiseerd worden in het gemeentehuis. Burgemeester Ederveen brengt daarom...

Lees meer...

woensdag 16 december 2020
Nomineer iemand voor de vrijwilliger-van-het-jaar-verkiezingen

In dit artikel vindt u informatie vanuit de gemeente over het Valkenswaardse Vrijwilligersgala en hoe u hiervoor vrijwilligers kunt nomineren.

Lees meer...

Onze Facebookpagina