woensdag 18 maart 2020

Nieuwsbrief over corona, van Accent Op Ieders Talent


 

Het programma Accent Op Ieders Talent heeft een nieuwsbrief uitgebracht speciaal met betrekking tot de huidige coronacrisis. De nieuwsbrief is hier te lezen: nieuwsbrief corona.

Houd er rekening mee dat activiteiten komen te vervallen totdat de corona-crisismaatregelen voorbij zijn, zoals de koffie-uurtjes in april en mei. Ook de rest van de lichtvieringen van dit seizoen zullen niet plaatsvinden.

We wensen u sterkte en gezondheid!

Laatste Nieuws

zaterdag 23 mei 2020
Vóór 1 juli voorstel doen voor Lintjesregen 2021

Denkt u ook wel eens ‘die persoon verdient een lintje’? Dan hebt u nu de kans om daar iets mee te doen. De aanvraagprocedure voor de Lintjesregen 2021 is inmiddels gestart. Neem het initiatief en zorg er voor dat iemand die het echt...

Lees meer...

zaterdag 25 april 2020
Kwijtschelding eigen bijdrage (meeste) WMO-cliënten voor april en mei

Graag delen we met u het volgende bericht vanuit de bron i-Sociaal Domein van 23 april 2020: Minister De Jonge van VWS heeft besloten de eigen bijdrage Abonnementstarief Wmo voor in ieder geval de maanden april en mei collectief niet te innen...

Lees meer...

zaterdag 28 maart 2020
Steun de Boodschappenmand!

Het zijn zware tijden voor iedereen. Ook de cliënten van voedselbank De Boodschappenmand worden zwaar getroffen door de Corona-crisis. De voedselbank is daarom op zoek naar (kleine) giften. Kunt en wilt u de voedselbank helpen?...

Lees meer...

Onze Facebookpagina