zondag 9 augustus 2020

Mogelijke verkeershinder rondom Schaapsloop


 

Voor het project ‘Camerabeveiliging Schaapsloop’, worden op donderdag 13 en vrijdag 14 augustus, met een uitloop naar zaterdag 15 augustus, beveiligingscamera’s geplaatst op diverse locaties op bedrijventerrein Schaapsloop 1 en 2.
Het gaat om camera’s in onder meer de volgende straten: Leenderweg, J.F Kennedylaan, De Vest, Zuidelijke Randweg en Dragonder.

Per locatie zullen de werkzaamheden naar verwachting niet langer dan twee uur duren. Op diverse plekken worden daarvoor tijdens het werk enkele hekken geplaatst. Dat kan hier en daar wat vertraging opleveren, met name voor fietsverkeer. De uitvoering vindt per locatie plaats op het minst drukke moment van de dag.

Project Camerabeveiliging Schaapsloop

De Coöperatie Bedrijvenparken Valkenswaard U.A. werkt samen met de gemeente aan de realisatie van camerabeveiliging voor bedrijven op de Schaapsloop 1 en 2. 
Ondernemers en de gemeente vinden het belangrijk dat criminaliteit zoals bedrijfsinbraken vermindert. Camerabeveiliging werkt preventief; het maakt de Schaapsloop 1 en 2 minder interessant voor mensen die strafbare feiten willen plegen. Daarnaast kunnen criminelen met camerabeelden beter worden opgespoord.

Laatste Nieuws

maandag 14 september 2020
Ontwikkelingen geurhinder Valkenswaard-Zuid

De gemeente heeft de wijkcommissie en een groep al eerder betrokken bewoners het volgende bericht gestuurd:

Sinds de bewonersbijeenkomst in november 2019 over de geurhinder in Valkenswaard-Zuid, zijn er volop (onvoorziene)...

Lees meer...

zondag 9 augustus 2020
Mogelijke verkeershinder rondom Schaapsloop

Voor het project ‘Camerabeveiliging Schaapsloop’, worden op donderdag 13 en vrijdag 14 augustus, met een uitloop naar zaterdag 15 augustus, beveiligingscamera’s geplaatst op diverse locaties op bedrijventerrein Schaapsloop 1...

Lees meer...

zaterdag 18 juli 2020
JAZ: Zomeractiviteit voor jongeren

Vanuit de gemeente: Doe mee met ‘Jongeren Aan Zet in Crisistijd’.
Ben jij tussen de 12 en de 18 jaar? En wil je iets doen deze zomer? Je talenten ontdekken en inzetten voor anderen? Doe dan mee met...

Lees meer...

Onze Facebookpagina