zondag 9 augustus 2020

Mogelijke verkeershinder rondom Schaapsloop


 

Voor het project ‘Camerabeveiliging Schaapsloop’, worden op donderdag 13 en vrijdag 14 augustus, met een uitloop naar zaterdag 15 augustus, beveiligingscamera’s geplaatst op diverse locaties op bedrijventerrein Schaapsloop 1 en 2.
Het gaat om camera’s in onder meer de volgende straten: Leenderweg, J.F Kennedylaan, De Vest, Zuidelijke Randweg en Dragonder.

Per locatie zullen de werkzaamheden naar verwachting niet langer dan twee uur duren. Op diverse plekken worden daarvoor tijdens het werk enkele hekken geplaatst. Dat kan hier en daar wat vertraging opleveren, met name voor fietsverkeer. De uitvoering vindt per locatie plaats op het minst drukke moment van de dag.

Project Camerabeveiliging Schaapsloop

De Coöperatie Bedrijvenparken Valkenswaard U.A. werkt samen met de gemeente aan de realisatie van camerabeveiliging voor bedrijven op de Schaapsloop 1 en 2. 
Ondernemers en de gemeente vinden het belangrijk dat criminaliteit zoals bedrijfsinbraken vermindert. Camerabeveiliging werkt preventief; het maakt de Schaapsloop 1 en 2 minder interessant voor mensen die strafbare feiten willen plegen. Daarnaast kunnen criminelen met camerabeelden beter worden opgespoord.

Laatste Nieuws

woensdag 18 november 2020
Geen koffie-uren Talentenbank in november en december 2020

Zoals in de Talentenbank-nieuwsbrief van november is meegedeeld aan de betrokkenen, zijn er in november en december geen koffie-uren in Het Huukske.

Lees meer...

zondag 8 november 2020
TU/e vraagt jouw mening over de leefbaarheid hier met de nieuwe N69

Denk je mee over een gezonde en duurzame leefomgeving?
Met de realisatie van de nieuwe N69 verandert de functie van de oude weg tussen Eindhoven, Waalre en Valkenswaard. Binnen het Ontwerplab gaan studenten van de TU/e (master...

Lees meer...

zondag 8 november 2020
Plusonline geeft financiële tips aan mantelzorgers

Een artikel dat op 28 oktober 2020 door Plusonline gepubliceerd is, werd onder onze aandacht gebracht omdat het van belang kan zijn voor manterzorgers: het gaat in op de mogelijkheden om gemaakte kosten, zoals reiskosten, vergoed te krijgen....

Lees meer...

Onze Facebookpagina