zondag 9 augustus 2020

Mogelijke verkeershinder rondom Schaapsloop


 

Voor het project ‘Camerabeveiliging Schaapsloop’, worden op donderdag 13 en vrijdag 14 augustus, met een uitloop naar zaterdag 15 augustus, beveiligingscamera’s geplaatst op diverse locaties op bedrijventerrein Schaapsloop 1 en 2.
Het gaat om camera’s in onder meer de volgende straten: Leenderweg, J.F Kennedylaan, De Vest, Zuidelijke Randweg en Dragonder.

Per locatie zullen de werkzaamheden naar verwachting niet langer dan twee uur duren. Op diverse plekken worden daarvoor tijdens het werk enkele hekken geplaatst. Dat kan hier en daar wat vertraging opleveren, met name voor fietsverkeer. De uitvoering vindt per locatie plaats op het minst drukke moment van de dag.

Project Camerabeveiliging Schaapsloop

De Coöperatie Bedrijvenparken Valkenswaard U.A. werkt samen met de gemeente aan de realisatie van camerabeveiliging voor bedrijven op de Schaapsloop 1 en 2. 
Ondernemers en de gemeente vinden het belangrijk dat criminaliteit zoals bedrijfsinbraken vermindert. Camerabeveiliging werkt preventief; het maakt de Schaapsloop 1 en 2 minder interessant voor mensen die strafbare feiten willen plegen. Daarnaast kunnen criminelen met camerabeelden beter worden opgespoord.

Laatste Nieuws

zaterdag 13 maart 2021
Lichtviering 14 maart: "Alleen loop je sneller, samen kom je verder"

Op zondag 14 maart is de laatste Lichtviering van dit seizoen, zoals gewoonlijk om 19.15u in de Ontmoetingskerk (Julianastraat 12, Valkenswaard). Het thema is: “Alleen loop je sneller, samen kom je verder”. Let wel op de...

Lees meer...

vrijdag 29 januari 2021
"Lichtviering" 7 februari gaat niet door

De organisatie van de "lichtvieringen" in de Ontmoetingskerk in onze wijk meldt dat de viering van 7 februari niet doorgaat:

Lees meer...

zaterdag 16 januari 2021
Digitale workshop Brandveiligheid

De gemeente Valkenswaard organiseert in samenwerking met de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost een aantal digitale workshops in het kader van brandveiligheid. Thema van deze digitale workshops betreft ‘Hoe brandveilig is jouw...

Lees meer...

Onze Facebookpagina