woensdag 16 december 2020

Nomineer iemand voor de vrijwilliger-van-het-jaar-verkiezingen


 

In dit artikel vindt u informatie vanuit de gemeente over het Valkenswaardse Vrijwilligersgala en hoe u hiervoor vrijwilligers kunt nomineren.

Vrijwilligersgala: ‘All you need is Vrijwilligers’!

In januari 2021 kan het jaarlijkse Vrijwilligersgala in Valkenswaard helaas niet doorgaan zoals wij gewend zijn. Dit komt natuurlijk door het coronavirus en de beperkende maatregelen waar we mee te maken hebben. Maar wij zijn onze vrijwilligers uit Valkenswaard niet vergeten! Er is een nieuwe manier bedacht om hen te bedanken voor hun inzet. 

We hebben het Vrijwilligersgala omgetoverd naar het ‘All you need is vrijwilligers’ concept. De organisatie is daarom op zoek naar vrijwilligers binnen de gemeente Valkenswaard die in het jaar 2020 iets voor de gemeenschap, voor verenigingen, of zorginstellingen hebben betekend. Deze vrijwilligers kunnen genomineerd worden en zullen in januari ‘coronaproof’ in het zonnetje gezet worden.

Nomineer nu uw kandidaten!

Schiet u nu al die ene vrijwilliger te binnen,  die altijd klaar staat voor de club? Kent u  iemand die vooral in deze bizarre tijd zich heeft ingezet om zorg te verlenen, of die een steentje bijdraagt voor de wijk of natuur? Meld hem of haar dan nu aan! 

 Graag ziet de organisatie in een korte beschrijving waarom precies deze genomineerde vrijwilliger in het zonnetje gezet moet worden, zodat dit tijdens het bezoek mooi verwoord kan worden.  

Nomineren kan via onderstaande link tot 5 januari 2021: www.valkenswaard.nl/ vrijwilligersgala

Hoe verder?

De jury kiest een aantal genomineerden.  Deze genomineerden worden in januari – op gepaste afstand - bezocht met een leuk presentje en een prachtige verrassing! 

Vragen

Heeft u vragen over het Vrijwilligersgala? Stuur dan een mailtje naar de organisatie via mailadres: vrijwilligersgala@ valkenswaard.nl

Laatste Nieuws

zaterdag 13 maart 2021
Lichtviering 14 maart: "Alleen loop je sneller, samen kom je verder"

Op zondag 14 maart is de laatste Lichtviering van dit seizoen, zoals gewoonlijk om 19.15u in de Ontmoetingskerk (Julianastraat 12, Valkenswaard). Het thema is: “Alleen loop je sneller, samen kom je verder”. Let wel op de...

Lees meer...

vrijdag 29 januari 2021
"Lichtviering" 7 februari gaat niet door

De organisatie van de "lichtvieringen" in de Ontmoetingskerk in onze wijk meldt dat de viering van 7 februari niet doorgaat:

Lees meer...

zaterdag 16 januari 2021
Digitale workshop Brandveiligheid

De gemeente Valkenswaard organiseert in samenwerking met de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost een aantal digitale workshops in het kader van brandveiligheid. Thema van deze digitale workshops betreft ‘Hoe brandveilig is jouw...

Lees meer...

Onze Facebookpagina