zaterdag 16 januari 2021

Digitale workshop Brandveiligheid


 

De gemeente Valkenswaard organiseert in samenwerking met de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost een aantal digitale workshops in het kader van brandveiligheid. Thema van deze digitale workshops betreft ‘Hoe brandveilig is jouw woning’? De workshop is bedoeld voor inwoners van de gemeente Valkenswaard. Een oud brandweerman gaat in op de meest voorkomende oorzaken van een woningbrand en geeft tips over wat inwoners zelf kunnen doen om een woningbrand te voorkomen.

Data en tijden

De digitale workshops worden gegeven op onderstaande data en tijden:

  • Maandag 1 februari van 13.00 – 14.30 uur;
  • Maandag 1 februari van 19.00 – 20.30 uur;
  • Woensdag 3 februari van 19.00 – 20.30 uur.

Uitnodiging

Verdere informatie, zoals ook de aanmeldprocedure, is te vinden op de website van de gemeente Valkenswaard, zie https://www.valkenswaard.nl/ in-valkenswaard/nieuws_42845/ item/workshop-hoe-brandveilig- is-uw-woning-doet-u-mee_96549. html en in dit pdf-document.

Laatste Nieuws

zaterdag 13 maart 2021
Lichtviering 14 maart: "Alleen loop je sneller, samen kom je verder"

Op zondag 14 maart is de laatste Lichtviering van dit seizoen, zoals gewoonlijk om 19.15u in de Ontmoetingskerk (Julianastraat 12, Valkenswaard). Het thema is: “Alleen loop je sneller, samen kom je verder”. Let wel op de...

Lees meer...

vrijdag 29 januari 2021
"Lichtviering" 7 februari gaat niet door

De organisatie van de "lichtvieringen" in de Ontmoetingskerk in onze wijk meldt dat de viering van 7 februari niet doorgaat:

Lees meer...

zaterdag 16 januari 2021
Digitale workshop Brandveiligheid

De gemeente Valkenswaard organiseert in samenwerking met de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost een aantal digitale workshops in het kader van brandveiligheid. Thema van deze digitale workshops betreft ‘Hoe brandveilig is jouw...

Lees meer...

Onze Facebookpagina