zaterdag 13 maart 2021

Lichtviering 14 maart: "Alleen loop je sneller, samen kom je verder"


Lichtviering 14 maart: "Alleen loop je sneller, samen kom je verder"

Op zondag 14 maart is de laatste Lichtviering van dit seizoen, zoals gewoonlijk om 19.15u in de Ontmoetingskerk (Julianastraat 12, Valkenswaard). Het thema is: “Alleen loop je sneller, samen kom je verder”. Let wel op de voorzorgsmaatregelen tegen Covid-19:

  • Afstand bewaren.
  • Als u door de kerk loopt, moet u een mondkapje dragen; als u op uw plaats zit, mag het kapje af.
  • Er is geen samenzang; zoals deze winter gebruikelijk is geworden, worden Youtube-filmpjes van muziek en liederen getoond.
  • Er wordt geregistreerd wie aanwezig is. Mocht het onverhoopt nodig zijn n.a.v. een coronabesmetting, dan wordt u gewaarschuwd. Na ongeveer twee weken wordt de lijst met registratiegegevens vernietigd.

Laatste Nieuws

zaterdag 13 maart 2021
Lichtviering 14 maart: "Alleen loop je sneller, samen kom je verder"

Op zondag 14 maart is de laatste Lichtviering van dit seizoen, zoals gewoonlijk om 19.15u in de Ontmoetingskerk (Julianastraat 12, Valkenswaard). Het thema is: “Alleen loop je sneller, samen kom je verder”. Let wel op de...

Lees meer...

vrijdag 29 januari 2021
"Lichtviering" 7 februari gaat niet door

De organisatie van de "lichtvieringen" in de Ontmoetingskerk in onze wijk meldt dat de viering van 7 februari niet doorgaat:

Lees meer...

zaterdag 16 januari 2021
Digitale workshop Brandveiligheid

De gemeente Valkenswaard organiseert in samenwerking met de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost een aantal digitale workshops in het kader van brandveiligheid. Thema van deze digitale workshops betreft ‘Hoe brandveilig is jouw...

Lees meer...

Onze Facebookpagina